Supă de ciuperci cu pâine prăjită

Supă de ciuperci cu pâine prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ciuperci cu pâine prăjită. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 230 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica supa de legume, ciuperci portobello—tulpini aruncate, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine prăjită, fasole și supă de legume, Supă De Roșii De Casă Cu Pâine Cu Usturoi Sandvișuri Cu Brânză Prăjită, și Supă De Pâine Cu Roșii De Ciuperci Înainte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți feliile de pâine pe o foaie de copt timp de aproximativ 1 oră și 40 de minute, până se rumenesc profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Într-o oală, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ciupercile și usturoiul; condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, până când ciupercile se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
5
Adăugați bulionul și 1/2 cană de smântână; se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când ciupercile sunt fragede, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BulionBulion
CremăCremă
6
Adăugați pâinea prăjită în supă; se fierbe până se înmoaie, 5 minute. Lucrând în loturi, curățați supa într-un robot de bucătărie. Întoarceți supa în oală, condimentați cu sare și piper și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PâinePâine
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Într-o cratiță, aduceți restul de 1/4 cană de smântână la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc; se bate până se spumează. Puneți supa în boluri, acoperiți cu crema spumată, garnisiți cu mărarul și branhiile portobello și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
MărarMărar
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista