Supă De Ciuperci Cu Chiftele
Supa de ciuperci perisoare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 277 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați macaroane cu cot, orez, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Ciuperci Cu Chiftele, Ciuperci Vegetariene Perisoare Subs, și Stroganoff de chiftele și ciuperci cu sos de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Formați carnea de vită în 1 in. bile; pus deoparte. Într-o cratiță mare, combinați supa, laptele și apa; aduceți la fierbere.
Adăugați condimente italiene, ceapă, usturoi, orz, macaroane și orez. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute.
Între timp, chiftele maro într-o tigaie antiaderentă până când nu mai sunt roz. Se amestecă morcovul în supă; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera chiftelele în supă. Se amestecă ciupercile și parmezanul; se încălzește.