Supă De Ciuperci Cu Chiftele

Supă De Ciuperci Cu Chiftele
Supa de ciuperci perisoare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 277 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați macaroane cu cot, orez, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Ciuperci Cu Chiftele, Ciuperci Vegetariene Perisoare Subs, și Stroganoff de chiftele și ciuperci cu sos de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Formați carnea de vită în 1 in. bile; pus deoparte. Într-o cratiță mare, combinați supa, laptele și apa; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați condimente italiene, ceapă, usturoi, orz, macaroane și orez. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
OrzOrz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Între timp, chiftele maro într-o tigaie antiaderentă până când nu mai sunt roz. Se amestecă morcovul în supă; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera chiftelele în supă. Se amestecă ciupercile și parmezanul; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista