Supă de ceapă franceză în stil sudist
Supa de ceapă franceză în stil sudist este un fel principal care servește 4. Pentru 2,91 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 493 de calorii . Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână baghetă, cimbru, vin alb și alte câteva ingrediente, o puteți face. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: fasole verde mai sănătoasă în stil sudist , fasole verde în stil sudic și supă clasică de ceapă franceză .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Pune ceapa în unt și călește-l timp de 5 până la 10 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă cimbrul și se ia de pe foc.
Într-o oală mare, la foc mare, combinați consomul, foile de dafin și vinul alb, dacă doriți. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic, se amestecă ceapa sotă și se lasă să se încălzească, aproximativ 10 până la 15 minute.
Pune supa în 4 boluri individuale pentru cuptor, umplând fiecare aproximativ 3/4 din drum. Acoperiți fiecare castron cu 2 felii de pâine baghetă și apoi acoperiți fiecare cu brânză.
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită și clocotită.