Supa de ceapă franceză rustică cu aragaz lent ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 261 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 160 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de apă, frunze de cimbru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, și Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 6 până la 7 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, puneți ceapa, untul, sarea, piperul și cimbru uscat. În castron mediu, se amestecă făină, sherry și apă cu sârmă măturică până la omogenizare. Se amestecă în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Capac; gatiti la foc mic 9-10 ore sau pana cand ceapa se inmoaie si se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă bulionul în aragazul lent. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti 10 minute sau pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Între timp, setați controlul cuptorului la fiert. Aliniați foaia de cookie cu folie. Aranjați feliile de baghetă într-un singur strat pe foaia de prăjituri. Se fierbe cu blaturi la 3 inci de la căldură 2 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Presărați brânza uniform peste felii; se fierbe cu 1 minut mai mult sau până când brânza este cu bule. Acoperiți fiecare castron de supă cu 2 pâine prăjită cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se presară cu cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit