Supă de ceapă franceză cu crutoane Dijon și Gruyere
Supa Dip ceapa franceză cu crutoane Dijon și Gruyere ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. Acest curs principal are 498 calorii, 19g de proteine, și 33g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de creme fraiche, la 3 praz, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă Cu Crutoane De Muștar Gruy Oxtre Și Dijon, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă De Ceapă Franțuzească La Cuptor Cu Produse De Patiserie Gruy Otrivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală de supă la foc mediu; adăugați untul și topiți. Când spuma de unt, adăugați ceapa, prazul, șalotul, usturoiul, frunza de dafin, cimbru și sare și piper. Acoperiți parțial și gătiți, amestecând ocazional, până se caramelizează, aproximativ 35 de minute. Degajează oala cu sherry, apoi adaugă Worcestershire și stoc. Gust pentru condimente când vine vorba de un balon. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fasole Verde Murată
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Grăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Încălziți supa și creme fraiche la foc mediu până se bulbucează și se îngroașă puțin. Prăjiți pâinea pe raftul din mijloc sub broiler; îndepărtați și acoperiți o parte cu muștarul și brânza. Reveniți la cuptor pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Serviți supa în boluri puțin adânci, acoperite cu scallions și crutoane de brânză.