Supă de ceapă franceză cu crutoane Dijon și Gruyere
Supa Dip ceapa franceză cu crutoane Dijon și Gruyere ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. Acest curs principal are 498 calorii, 19g de proteine, și 33g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de creme fraiche, la 3 praz, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă Cu Crutoane De Muștar Gruy Oxtre Și Dijon, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă De Ceapă Franțuzească La Cuptor Cu Produse De Patiserie Gruy Otrivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală de supă la foc mediu; adăugați untul și topiți. Când spuma de unt, adăugați ceapa, prazul, șalotul, usturoiul, frunza de dafin, cimbru și sare și piper. Acoperiți parțial și gătiți, amestecând ocazional, până se caramelizează, aproximativ 35 de minute. Degajează oala cu sherry, apoi adaugă Worcestershire și stoc. Gust pentru condimente când vine vorba de un balon. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde Murată
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți supa și creme fraiche la foc mediu până se bulbucează și se îngroașă puțin. Prăjiți pâinea pe raftul din mijloc sub broiler; îndepărtați și acoperiți o parte cu muștarul și brânza. Reveniți la cuptor pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Serviți supa în boluri puțin adânci, acoperite cu scallions și crutoane de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Crutoane
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional