Supă de ceapă franceză bogată și simplă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de ceapă franceză bogată și simplă. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 712 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, brânză elvețiană, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare sunt Supă de ceapă franceză bogată și simplă, Supă Bogată De Ceapă Franceză, și Supă Simplă De Ceapă Franceză.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei de măsline într-o oală de 8 litri la foc mediu.
Adăugați ceapa și amestecați continuu până când este fragedă și translucidă. Nu rumeniti ceapa.
Adăugați bulion de vită, sherry și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe timp de 30 de minute.
Încălziți broilerul cuptorului.
Supă de oală în bolurile de servire sigure pentru cuptor și așezați o felie de pâine deasupra fiecăruia (pâinea poate fi spartă în bucăți, dacă preferați).
Puneți fiecare felie de pâine cu o felie de provolone, 1/2 felie tăiată cubulețe elvețiene și 1 lingură de parmezan.
Așezați bolurile pe foaia de prăjituri și fierbeți-le în cuptorul preîncălzit până când brânza bulează și se rumenesc ușor.