Supă De Ceapă Franceză Americană

Supa de ceapă franceză americană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, brânză monterey jack, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare, sigură la cuptor, la foc mediu. Se amestecă ceapa până când toate sunt acoperite cu unt.
Transferați tigaia în cuptorul preîncălzit și gătiți ceapa, amestecând ocazional, până când sunt fragede și bine rumenite, aproximativ 1 oră.
Transferați tigaia pe plită; gatiti si amestecati ceapa la foc mediu pana incep sa se rumeneasca si lipiti de fundul tigaiei, aproximativ 5 minute.
Turnați sherry și oțet în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucăți de ceapă rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Așezați ceapa caramelizată într-o oală mare de supă.
Se toarnă bulion de pui, bulion de vită și cimbru. Aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă și grăsime care apar deasupra. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ o oră. Condimentează cu sare și piper după gust.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Periați Generos feliile de pâine franceză cu unt topit.
Se pune pe o foaie de copt și se fierbe în cuptorul preîncălzit până când este crocant și auriu, aproximativ 5 minute.
Supă de oală în boluri rezistente la căldură, acoperiți fiecare bol cu o bucată de pâine prăjită, presărați cu 2 până la 3 linguri de brânză Cheddar și brânză Monterey Jack.
Fierbeți bolurile de supă sub broiler până când brânza este aurie și bulboasă, 5 până la 6 minute.