Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapă franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 3,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 649 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți gruyere, frunze de dafin, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un vas mare adânc cu ulei de măsline.
Adăugați ceapa și presărați generos cu sare. Aduceți tigaia la foc mediu. Se amestecă ceapa pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți oala și transpirați timp de 15 până la 20 de minute.
Odată ce ceapa a devenit foarte moale și a lăsat multă apă, scoateți capacul și lăsați ceapa să gătească looooow și sloooooooooow. Asta-i drept scăzut și lent pentru a dezvolta într-adevăr culoarea lor maro bogat și aroma dulce. Nu există nicio scurtătură sau grabă pentru asta, nu încercați! Ceapa caramelizată durează mult timp, aproximativ o oră, acceptă-o și mergi mai departe.
Când ceapa este foarte maro și a devenit considerabil mai mică, adăugați sherry-ul și gătiți până când sherry-ul s-a redus la jumătate.
Adăugați frunzele de dafin, pachetul de cimbru și stocul de pui. Se aduce la fierbere și se reduce focul și se fierbe timp de cel puțin 1 oră. Gust pentru condimente, probabil că va trebui să sezon cu sare. Dacă stocul reduce prea mult adăugați apă pentru a menține nivelul lichidului în sus - aceasta este o supă la urma urmei. Când ați terminat, supa trebuie să fie groasă și foarte aromată. Gustă! Este posibil să fie nevoie să resasonați, ceapa caramelizată este foarte dulce și necesită o cantitate echitabilă de sare.
Prăjiți sau grătați feliile de baghetă. Umpleți crocurile rezistente la cuptor 3/4 din drum cu supa de ceapă, plutiți 2 toasturi în fiecare bol și acoperiți cu Gruyere rasă.
Așezați crocantele sub pui de carne pentru a topi brânza și a o face maro și Bulbuc. Se acoperă cu arpagic tocat.