Supă De Ceapă Franceză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați supa de ceapă franceză. Acest fel principal are 373 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti timp de 15 pana la 20 de minute, sau pana se inmoaie. Se amestecă zahărul și sarea; continuați să gătiți și amestecați până devin aurii.
Adăugați făină; se amestecă bine.
Combinați amestecul de ceapă, bulionul și vinul sau bulionul într-un aragaz lent de 4 litri. Acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 3 până la 4 ore. Supă de oală în boluri rezistente la cuptor. Se acoperă cu felii de pâine; se presară cu brânzeturi. Se fierbe până când brânza este spumoasă și topită.