Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați supa de ceapă franceză. Acest fel principal are 373 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa; gatiti timp de 15 pana la 20 de minute, sau pana se inmoaie. Se amestecă zahărul și sarea; continuați să gătiți și amestecați până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați făină; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Combinați amestecul de ceapă, bulionul și vinul sau bulionul într-un aragaz lent de 4 litri. Acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 3 până la 4 ore. Supă de oală în boluri rezistente la cuptor. Se acoperă cu felii de pâine; se presară cu brânzeturi. Se fierbe până când brânza este spumoasă și topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm