Supă De Castraveți

Supă De Castraveți
Supa de castraveți ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 171 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, oțet de vin de orez, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Un castron răcoritor de ... supă? Oh da! Supă De Castraveți, Supă de Avocado și castraveți (alias "supă de detoxifiere"), și Supă De Castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați 5 castraveți în bucăți de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
2
Așezați jumătate din bucăți de castraveți și 2 linguri de miere într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul de castraveți piure printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron. Repetați procedura cu bucățile rămase. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
4
Cojiți, semințați și feliați subțire restul de 6 castraveți; așezați feliile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați oțet și restul de 2 linguri de miere; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
MiereMiere
6
Lucrând cu amestecul de castraveți piure în sită, apăsați ușor amestecul cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc pentru a stoarce sucul; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
SitaSita
7
Așezați jumătate din felii de castraveți marinați, avocado și 1 3/4 căni de suc de castraveți într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă amestecul de castraveți într-un castron. Repetați procedura cu feliile de castravete rămase și 1 3/4 căni de suc de castraveți; rezervați orice suc rămas pentru o altă utilizare. Se amestecă mărarul tocat, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
PiperPiper
SucSuc
MărarMărar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 6 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Garnisiți cu piper negru crăpat și crenguțe de mărar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
MărarMărar
11
Notă de vin: aromele verzi, vegetale, precum cele găsite în această supă, necesită caracterul distinctiv, erbaceu al lui Sauvignon blanc. Calitățile ierboase, citrice ale vinului scot în evidență aromele proaspete și crocante ale supei. O valoare bună din California este Dry Creek Vineyard Fum Blanc (50 USD). - Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
SupăSupă
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista