Supă De Castraveți

Supa de castraveți ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 171 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, oțet de vin de orez, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Un castron răcoritor de ... supă? Oh da! Supă De Castraveți, Supă de Avocado și castraveți (alias "supă de detoxifiere"), și Supă De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 5 castraveți în bucăți de 3 inci.
Așezați jumătate din bucăți de castraveți și 2 linguri de miere într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de castraveți piure printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron. Repetați procedura cu bucățile rămase. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Cojiți, semințați și feliați subțire restul de 6 castraveți; așezați feliile într-un castron.
Adăugați oțet și restul de 2 linguri de miere; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Lucrând cu amestecul de castraveți piure în sită, apăsați ușor amestecul cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc pentru a stoarce sucul; aruncați solidele.
Așezați jumătate din felii de castraveți marinați, avocado și 1 3/4 căni de suc de castraveți într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de castraveți într-un castron. Repetați procedura cu feliile de castravete rămase și 1 3/4 căni de suc de castraveți; rezervați orice suc rămas pentru o altă utilizare. Se amestecă mărarul tocat, sarea și piperul.
Așezați 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 6 boluri.
Garnisiți cu piper negru crăpat și crenguțe de mărar, dacă doriți.
Notă de vin: aromele verzi, vegetale, precum cele găsite în această supă, necesită caracterul distinctiv, erbaceu al lui Sauvignon blanc. Calitățile ierboase, citrice ale vinului scot în evidență aromele proaspete și crocante ale supei. O valoare bună din California este Dry Creek Vineyard Fum Blanc (50 USD). - Jeffery Lindenmuth