Supă de castane și Sherry cu garnitură de trufe

Supă de castane și Sherry cu garnitură de trufe
Supa de castane și Sherry cu garnitură de trufe ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 391 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, suc de trufe, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu trufe de castane, Torte cu trufe de ciocolată și castane, și Coroană umedă de curcan cu umplutură de trufe de castane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Folosind cuțit de castan sau cuțit ascuțit, faceți X mare pe partea plată a fiecărui castan prin coajă, dar nu și carne. Înmuiați castanele într-un castron cu apă caldă pentru a acoperi cu 2 inci timp de 15 minute, apoi scurgeți bine. Aranjați castanele în 1 strat într-o tigaie superficială, apoi prăjiți-le în mijlocul cuptorului până când cojile se ondulează la marcajul X, aproximativ 15 minute. Purtați mănuși de protecție, îndepărtați cojile de castane cât sunt încă fierbinți. În oală mare de apă clocotită, castane blanch 2 minute, apoi se scurge. Folosind un prosop de bucătărie, frecați castanele pentru a îndepărta pielea. Tăiați gros și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
CuțitCuțit
BolBol
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
În oala mare la foc moderat, încălziți untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul, șalotele, prazul și țelina și saut-ul până când sunt foarte moi, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PrazPraz
3
Adăugați cimbru, frunze de dafin și castane. Gatiti, amestecand ocazional pana cand castanele devin maronii aurii si aromate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CimbruCimbru
4
Adăugați vin alb și aduceți la fierbere, apoi reduceți până când nu rămâne lichid, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
5
Adăugați 3/4 cană de sherry și aduceți la fierbere, apoi reduceți până când aproape nu rămâne lichid, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
6
Adăugați stoc și aduceți la fierbere. Reduceți focul la moderat scăzut și continuați să gătiți până când castanele se destramă foarte ușor, aproximativ 1 1/2 ore (dacă castanele nu sunt complet fierte, supa finită va fi pietroasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
StocStoc
SupăSupă
7
Se ia de pe foc și se îndepărtează cimbru și frunza de dafin. Se amestecă restul de 1/2 cană de sherry și miere. Lucrând în loturi, transferați în blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară prin strecurătoare cu ochiuri fine în oală curată. Se amestecă sare și piper și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
MiereMiere
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
În oala grea de 2 litri la foc moderat, aduceți sucul de trufe la fiert, apoi reduceți focul și reduceți cu 1/4, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați unt și sherry și continuați să gătiți până când untul este topit, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Se ia de pe foc și se bate până se spumează, aproximativ 2 minute. (Alternativ, utilizați blenderul de mână pentru a spuma.) Se amestecă arpagic, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
BatetiBateti
1
Împărțiți supa în mod egal între 10 boluri de supă de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați 1 lingură garnitură de trufe în centrul fiecărui bol.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista