Supă de castane prăjite cu cremă de cimbru

Supă de castane prăjite cu cremă de cimbru
Supa de castane prăjite cu cremă de cimbru este un fără gluten și primar supă. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 150 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, morcov, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cremă De Supă De Castane, Supă de castane cu cremă Grappa, și Supă prăjită de dovlecei și castane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați castanele pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați castanele într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați ceapa, morcovul și uleiul pe tigaie; aruncați pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se adaugă la castane; se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
BulionBulion
8
Se toarnă jumătate din amestecul de bulion într-un blender; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă amestecul de piure într-un cuptor olandez. Repetați procedura cu amestecul de bulion rămas. Se amestecă 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
10
Puneți tigaia la foc mediu-mare; aduceți la foc mic. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Așezați crema într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
12
Adăugați 1/8 linguriță de sare rămasă; bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Puneți aproximativ 3/4 cană de supă în fiecare din cele 10 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
13
Se presară cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
14
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista