Supă de castane prăjite cu cremă de cimbru
Supa de castane prăjite cu cremă de cimbru este un fără gluten și primar supă. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 150 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, morcov, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cremă De Supă De Castane, Supă de castane cu cremă Grappa, și Supă prăjită de dovlecei și castane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați castanele pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Așezați castanele într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei.
Combinați ceapa, morcovul și uleiul pe tigaie; aruncați pentru a acoperi legumele.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Se adaugă la castane; se amestecă bulionul.
Se toarnă jumătate din amestecul de bulion într-un blender; se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de piure într-un cuptor olandez. Repetați procedura cu amestecul de bulion rămas. Se amestecă 1/2 linguriță sare și piper.
Puneți tigaia la foc mediu-mare; aduceți la foc mic. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Așezați crema într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1/8 linguriță de sare rămasă; bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Puneți aproximativ 3/4 cană de supă în fiecare din cele 10 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de smântână.