Supa de castane prăjite cu cremă de cimbru este un fără gluten și primar supă. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 150 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, morcov, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cremă De Supă De Castane, Supă de castane cu cremă Grappa, și Supă prăjită de dovlecei și castane.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați castanele pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați castanele într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați ceapa, morcovul și uleiul pe tigaie; aruncați pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se adaugă la castane; se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Bulion
8
Se toarnă jumătate din amestecul de bulion într-un blender; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă amestecul de piure într-un cuptor olandez. Repetați procedura cu amestecul de bulion rămas. Se amestecă 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
10
Puneți tigaia la foc mediu-mare; aduceți la foc mic. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Așezați crema într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
12
Adăugați 1/8 linguriță de sare rămasă; bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Puneți aproximativ 3/4 cană de supă în fiecare din cele 10 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de smântână.