Supă De Castane

Supă De Castane
Supa de castane este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 16 porții. Această supă are 228 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, pătrunjel, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Castane, Supă De Castane, și Supă De Castane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie grea la foc mediu, topiți 1/4 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se sotează castanele în unt până se încălzește; deoparte. Topiți untul rămas într-o oală mare și amestecați morcovul, păstârnacul și rădăcina de țelină. Gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
CastaneCastane
PăstârnacPăstârnac
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați stocul, castanele și vinul. Se aduce la fierbere și se condimentează cu nucșoară, sare și piper și pătrunjel proaspăt. Se fierbe timp de 15 minute. Pureați supa într-un robot de bucătărie sau blender puțin câte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
CastaneCastane
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista