Supă de cartofi și spanac curry cu Salsa de ceapă și iaurt bătut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de cartofi curry și spanac cu Salsan de ceapă și iaurt bătut. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $3.74 pe portie. O porție conține 320 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, iaurt grecesc, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Iaurt Cu Cartofi Dulci Și Smochine, Supă De Spanac-Cartofi Curry, și Mumbai cartofi împachetări cu iaurt bătute savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie grea. Gatiti la foc mediu-mare pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, amestecand frecvent, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când ceapa este foarte moale, amestecând ocazional, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați suc de lămâie și coaja de lămâie; gătiți descoperit până când se evaporă cel mai mult lichid, amestecând des, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'Anjou
1
Gatiti uleiul si pudra de curry intr-o tigaie mica grea la foc mediu-mare pana cand pudra de curry se inchide usor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Transferați la ulcior mic. Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.
1
Se amestecă iaurtul, ceapa verde și menta tocată într-un castron mediu. Acoperiți și răciți. Se poate face cu 6 ore înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați următoarele 5 ingrediente. Gatiti pana cand ceapa si conopida incep sa se rumeneasca, amestecand des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați cartofi; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Adăugați turmeric și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
5
Adăugați bulion și frunze de dafin. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Adăugați spanacul și amestecați până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Adăugați tofu; se încălzește până se încălzește, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
8
Împărțiți supa în 6 boluri; se presară pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Serviți salsa, ulei de curry și iaurt bătut alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Dientes De Ajo
Subţire-
10
* Semințele de Nigella sunt înțepătoare și piperate, dintr-o plantă cu flori cu același nume. Se mai numesc kalonji sau semințe de ceapă neagră. Disponibil la indianfoodsco.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.