Supă de cartofi, varză verde și praz cu lămâie Cr cca fra

Cartof, varză verde, și supa de praz cu lamaie Cr fra fra fra fra fra ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, varză, coajă de parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de ciuperci-praz-mazăre cu cremă de lămâie-ghimbir Fraiche, Suc de fructe galben refrigerate și supă de praz cu coriandru si lamaie Cr fra fra fra fra, și Somon afumat și praz încăierare cu Meyer Lemon Cr Aproxme fra aprox. che.
Instrucțiuni
Bateti CR ampermormme fra fra, suc de lamaie, si coaja de lamaie intr-un castron mic pentru a amesteca. Acoperiți și răciți. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Păstrați la rece.
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei de măsline într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Se adaugă varza; se presară ușor cu sare și piper negru proaspăt măcinat și saut până când varza este aproape fragedă, dar nu se rumeneste, 6 până la 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați 1 cană de varză într-un castron mic și rezervați pentru garnitură.
Adăugați 1 lingură de unt în oală cu varză; adăugați praz și usturoi. Saut la foc mediu până când prazul se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă cartofii, coaja de parmezan, dacă se dorește, și frunza de dafin.
Adăugați 6 căni de bulion; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când toate legumele sunt fragede, 20 până la 25 de minute. Aruncați coaja de parmezan, dacă utilizați, și frunza de dafin. Lucrând în loturi, supa de piure în blender până se omogenizează. Întoarceți piureul în oală. Se fierbe la foc mic până se încălzește, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană în supa subțire până la consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper.
Supă de oală în boluri. Completați fiecare porție cu o parte din varza rezervată saut.
Burniță CR amestec fra fra fra peste supă; se presara cu arpagic si se serveste.