Supă de cartofi, spanac și roșii
Supa de cartofi, spanac și roșii necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru $3.88 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 77 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de spanac triplu, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Supă de cartofi, spanac și roșii, Prăjituri de cartofi cu spanac cu sos de roșii prăjite, și Supă de roșii: cu orez și spanac.
Instrucțiuni
Într-o oală adâncă, sotati usturoiul si ceapa in ulei timp de 2 sau 3 minute.
Adăugați bulion și aduceți lichidul la fierbere. Pe măsură ce feliați cartofii, adăugați-i cu grijă în bulion. Gatiti cartofii 20 de minute, amestecand ocazional. Cartofii vor începe să se despartă și să îngroașe bulionul pe măsură ce supa se gătește. Se amestecă spanacul în ciorchini pe măsură ce se ofilește în supă. Condimentează supa cu nucșoară, sare și piper, după gustul tău. Se amestecă roșiile și se încălzește, 1 sau 2 minute.
Scoateți oala de pe aragaz într-un trivet. Se amestecă brânza rasă în supă și se servește.