Supă de cartofi, păstârnac și varză
Supa de cartofi, păstârnac și varză necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 20 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această supă. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână varză, ulei de trufe, păstârnac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de păstârnac de conopidă de cartofi cu hash de cartofi Pancetta, Supă de păstârnac și cartofi, și Supă de cartofi și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, păstârnacul și baza de bulion de legume într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi doar legumele; condimentează cu sare de mare și piper negru. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până când cartofii și păstârnacul sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Se toarnă amestecul într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate. Țineți capacul blenderului închis cu un prosop pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face amestecul să se miște înainte de a-l lăsa pe piure. Procesați în loturi până când toate legumele sunt curățate.
Întoarceți legumele amestecate în oală și puneți-le la foc mediu. Se amestecă sosul de mere, oțetul balsamic, pasta de usturoi și uleiul de trufe în supă; aduceți la foc mic și reduceți focul. Se fierbe până se combină aromele, aproximativ 50 de minute.
Adăugați varza în supă și gătiți până când varza se înmoaie, aproximativ 10 minute.