Supă de cartofi, păstârnac și varză

Supă de cartofi, păstârnac și varză
Supa de cartofi, păstârnac și varză necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 20 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această supă. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână varză, ulei de trufe, păstârnac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de păstârnac de conopidă de cartofi cu hash de cartofi Pancetta, Supă de păstârnac și cartofi, și Supă de cartofi și păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cartofii, păstârnacul și baza de bulion de legume într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi doar legumele; condimentează cu sare de mare și piper negru. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până când cartofii și păstârnacul sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bulion De LegumeBulion De Legume
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă amestecul într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate. Țineți capacul blenderului închis cu un prosop pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face amestecul să se miște înainte de a-l lăsa pe piure. Procesați în loturi până când toate legumele sunt curățate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întoarceți legumele amestecate în oală și puneți-le la foc mediu. Se amestecă sosul de mere, oțetul balsamic, pasta de usturoi și uleiul de trufe în supă; aduceți la foc mic și reduceți focul. Se fierbe până se combină aromele, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Sos De MereSos De Mere
LegumeLegume
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați varza în supă și gătiți până când varza se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții20
Scor De Sănătate15
Revista