Supă De Cartofi Parmezan Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de cartofi parmezan cu ierburi. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 174 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de căței de usturoi, piper, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Suc de fructe de vară cu ierburi și tort de cartofi cu parmezan, Supă De Cartofi Cu Ierburi, și Supă De Cartofi Cu Ierburi (Uimitor) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați șalotă; gătiți 5 minute sau până când șalota începe să se rumenească, amestecând frecvent.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut sau pana cand este parfumat. Se amestecă în stoc; gatiti 30 de secunde.
Transferați amestecul de stoc într-un blender; procesați până se omogenizează.
Întoarceți amestecul de stoc în tigaie; adăugați cartofii, amestecând cu un tel până se combină. Se amestecă 1/4 cană de busuioc, cimbru și 1 lingură de arpagic; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc; aruncați cimbru. Se amestecă jumătate și jumătate, brânză și piper.
Se presară cu restul de 1/4 cană de busuioc și restul de 1 lingură de arpagic.