Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de cartofi parmezan cu ierburi. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 174 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de căței de usturoi, piper, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Suc de fructe de vară cu ierburi și tort de cartofi cu parmezan, Supă De Cartofi Cu Ierburi, și Supă De Cartofi Cu Ierburi (Uimitor) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați șalotă; gătiți 5 minute sau până când șalota începe să se rumenească, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
4
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut sau pana cand este parfumat. Se amestecă în stoc; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Stoc
5
Transferați amestecul de stoc într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Întoarceți amestecul de stoc în tigaie; adăugați cartofii, amestecând cu un tel până se combină. Se amestecă 1/4 cană de busuioc, cimbru și 1 lingură de arpagic; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Arpagic
Busuioc
Stoc
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
7
Se ia de pe foc; aruncați cimbru. Se amestecă jumătate și jumătate, brânză și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Piper
Cimbru
8
Se presară cu restul de 1/4 cană de busuioc și restul de 1 lingură de arpagic.