Supă De Cartofi La Cuptor I

Supă de cartofi la cuptor s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 844 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat, făină, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi La Cuptor, și Supă De Cartofi La Cuptor.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Într-o oală de stoc sau cuptor olandez, topiți margarina la foc mediu.
Bateți făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele, amestecând constant până se îngroașă. Se amestecă cartofii și ceapa. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent.
Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Se amestecă în slănină, brânză, smântână, sare și piper. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când brânza este topită.