Supă de cartofi la cuptor cu slănină

Supă de cartofi la cuptor cu slănină
Supa de cartofi la cuptor cu slănină este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 385 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crema knudsen, ceapa, laptele și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bacon și supă de cartofi copți, Supă de cartofi la cuptor cu slănină, și Supă De Cartofi Și Slănină La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se topește untul într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa galbenă și țelina; gatiti si amestecati 5 min. sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Adăugați următoarele 4 ingrediente; aduceți doar la fierbere, amestecând constant. Zdrobiți ușor cartofii cu spatele lingurii. Se fierbe la foc mediu-mic 5 min., amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Rezervați 1 Lingură. ceapa verde si 2 linguri. fiecare slănină și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
5
Adăugați ceapa verde rămasă, slănina și brânza în supă; gatiti 5 min. sau până când brânza este topită, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Se servește acoperit cu ceapă verde rezervată, slănină, brânză și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista