Supă de cartofi dulci și morcovi cu Cardamom
Supa de cartofi dulci și morcovi cu Cardamom ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă face 4 porții cu 143 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, morcovi, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Supă De Morcovi Și Cartofi Dulci, Supă De Cartofi Dulci Și Morcovi, și Supă De Morcovi Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și se gătește până se rumenesc, 5 până la 7 minute. Se condimentează cu cardamom, turmeric, ghimbir, fulgi de piper, scorțișoară, cayenne; gatiti pana la parfum, aproximativ 1 minut.
Se toarnă bulion de pui și apă; adăugați cartofi dulci și morcovi. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când legumele sunt fragede, 25 până la 30 de minute.
Se ia de pe foc și se face piure în loturi până se omogenizează.