Supă de cartofi dulci și morcovi cu Cardamom

Supă de cartofi dulci și morcovi cu Cardamom
Supa de cartofi dulci și morcovi cu Cardamom ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă face 4 porții cu 143 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, morcovi, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Supă De Morcovi Și Cartofi Dulci, Supă De Cartofi Dulci Și Morcovi, și Supă De Morcovi Cu Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și se gătește până se rumenesc, 5 până la 7 minute. Se condimentează cu cardamom, turmeric, ghimbir, fulgi de piper, scorțișoară, cayenne; gatiti pana la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UntUnt
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă bulion de pui și apă; adăugați cartofi dulci și morcovi. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când legumele sunt fragede, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Supă De PuiSupă De Pui
LegumeLegume
MorcovMorcov
ApăApă
3
Se ia de pe foc și se face piure în loturi până se omogenizează.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista