Supa de cartofi de modă veche necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 68 de cenți pe porție, veți obține o supă care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 301 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, apă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Cartofi De Modă Veche, Salată De Cartofi De Modă Veche, și Salată De Cartofi De Modă Veche.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
În timp ce ceapa se gătește, așezați cartofii tăiați cubulețe, morcovii, apa și baza de supă de pui (sau baza de legume; Vezi nota bucătarului) într-o altă oală și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Nu gătiți prea mult. Condimentează cu piper negru măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Legume
Cartofi
Morcov
Pui întreg
Ceapă
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați făina în ceapa gătită pentru a face o pastă. Gatiti, amestecand constant, timp de 2 minute. Adăugați treptat laptele și amestecați bine. Gatiti la foc mic amestecand constant pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
4
Adăugați amestecul de cartofi și morcovi. Se amestecă pătrunjelul și cimbru și se încălzește.