Supă de cartofi, ceapă

Supă de cartofi, ceapă
Supa de cartofi și ceapă necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 1,1 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 364 de calorii, 14 g de proteine și 13 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 7. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați apă, oțet de vin roșu, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de cartofi, ceapă, supă de cartofi și ceapă de primăvară și supă cremă de cartofi și ceapă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau într-un ibric de supă, căleți ceapa la foc mediu în ulei timp de 10-12 minute sau până când se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți și lăsați deoparte.
3
În același ibric, se rumenește carnea de vită; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Se adauga apa, cartofii, otetul, bulionul, sare, piper si ceapa rezervata; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se amestecă pătrunjelul. Se pune în boluri rezistente la cuptor. Acoperiți fiecare cu brânză elvețiană, o felie de pâine și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
6
Coaceți la 375° timp de 10 minute sau până când brânzeturile sunt clocotite.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții7
Scor De Sănătate10
Revista