Supă de cartofi, ceapă
Supa de cartofi și ceapă necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 1,1 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 364 de calorii, 14 g de proteine și 13 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 7. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați apă, oțet de vin roșu, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de cartofi, ceapă, supă de cartofi și ceapă de primăvară și supă cremă de cartofi și ceapă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau într-un ibric de supă, căleți ceapa la foc mediu în ulei timp de 10-12 minute sau până când se rumenește.
Scoateți și lăsați deoparte.
În același ibric, se rumenește carnea de vită; scurgere.
Se adauga apa, cartofii, otetul, bulionul, sare, piper si ceapa rezervata; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt fragezi.
Se amestecă pătrunjelul. Se pune în boluri rezistente la cuptor. Acoperiți fiecare cu brânză elvețiană, o felie de pâine și parmezan.
Coaceți la 375° timp de 10 minute sau până când brânzeturile sunt clocotite.