Supă De Butternut Thailandez
Supa Thai Butternut ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pasta de curry, var, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă De Butternut Thailandez, Supă De Dovlecei Cu Butternut Thailandez, și Supă De Dovlecei Cu Butternut Thailandez.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Adăugați pastă de curry, usturoi și ghimbir; sotati 45 de secunde, amestecand constant.
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente (prin sare); capac. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând frecvent.
Puneți jumătate din amestecul de dovlecei într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de squash rămas. Lingurați aproximativ 1 cană de supă în fiecare dintre cele 4 boluri; top cu 2 linguri de arahide și 1 lingură de cilantro.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Gewurztraminer. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 43 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Gewurztraminer
Acest vin prezintă un nas incredibil de rafinat, cu o mare persistență aromatică, în care trandafirul antic, pielea și condimentele moscate se combină. Palatul este elegant, precum și ferm. Dulceața reziduală nu aduce nicio greutate; în schimb, permite o mai bună integrare a structurii tanice.Potrivire excelentă pentru mâncăruri picante sau brânzeturi puternice, precum și pate bogate sau bucătării asiatice.