Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de busuioc de roșii prăjite la foc. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 1,29 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii prăjite la foc muir, ulei vegetal, paste orzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Busuioc De Roșii Prăjite La Foc, Supă cremoasă de Tortellini de roșii prăjite cu foc și busuioc, și Paste de roșii și busuioc prăjite la foc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și morcovii. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă roșiile, bulionul, apa și sosul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Gatiti neacoperit 10-15 minute, amestecand ocazional, pana cand pastele si morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Se amestecă busuiocul. Gatiti aproximativ 1 minut, amestecand constant.