Supă De Busuioc De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de busuioc de roșii. Această rețetă face 8 porții cu 255 calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 115 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, sare și piper măcinat, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Supă De Soare {Supă De Busuioc De Roșii Galbene}, Supă De Busuioc De Roșii, și Supă De Busuioc De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mic; gătiți și amestecați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Amestecați ambele cantități de sos de roșii, bulion de pui, busuioc și oregano. Creșteți căldura la mediu și fierbeți până când supa este redusă, 10 până la 20 de minute.
Turnați supa într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece.
Adăugați cremă. Continuați să curățați în loturi până se omogenizează, transferând supa cremoasă într-un alt vas.
Încălziți supa la foc mediu-mare până la cald, aproximativ 5 minute mai mult.