Wisconsin brânză Supa II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 467 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de broccoli, făină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Brânză De Bere Din Wisconsin, Supă De Brânză De Cartofi Din Wisconsin, și Supă De Brânză De Conopidă Din Wisconsin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, combinați morcovii, broccoli, apa și bulionul. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Morcov
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Într-o cratiță mare, gătiți ceapa în unt la foc mediu până când ceapa este translucidă. Se amestecă făina și piperul; gatiti 1 minut. Se amestecă laptele. Se aduce la fierbere, apoi se amestecă brânza până se topește. Se amestecă legumele rezervate și lichidul de gătit.