Supă de brânză canadiană cu crutoane de Pumpernickel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de brânză Canadiană cu crutoane cu Pumpernickel. Această rețetă face 8 porții cu 218 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, bulion de pui mai puțin sodiu, tulpină de țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă Bloody Mary cu crutoane de brânză la grătar cu Pumpernickel, Salată de mere, Roquefort și frunze roșii cu crutoane cu Pumpernickel, și Curcan afumat și supă de slănină cu crutoane de Pumpernickel și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți cubulețe de pâine pe o tigaie cu jeleu și coaceți la 375 timp de 15 minute sau până la prăjit.
În timp ce crutoanele se coc, combinați ceapa, morcovul și țelina într-un robot de bucătărie și pulsați până la tocat. Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați legume; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit. Adăugați treptat 1 cutie de bulion în făină într-un bol mediu; amestecați bine cu un bici.
Adăugați amestecul de făină în tigaie. Se amestecă 1 cutie de bulion; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți 10 minute sau până la grosime. Se amestecă laptele, sarea, ardeiul și piperul; gătiți timp de 10 minute.
Se ia de pe foc; se adaugă brânza și se amestecă până se topește brânza. Se toarnă supa în boluri și se acoperă cu crutoane.