Supă De Brânză Broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de brânză de Broccoli. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 391 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, broccoli și trei sos de brânză, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Brânză Broccoli, Supă De Brânză Broccoli, și Supă De Brânză Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, amestecați chipsuri de broccoli și sos de brânză, bulion, piper și lapte.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura. Acoperiți; fierbeți 10 minute sau până când broccoli este crocant-fraged și brânza este topită. Se răcește ușor.
În blender, puneți jumătate din amestecul de broccoli. Capac; se amestecă la viteză mare până se omogenizează.
Se toarnă amestecul în castron. Repetați cu amestecul de broccoli rămas. Întoarceți amestecul de broccoli în piure în cratiță; se încălzește până se încălzește. Top porții individuale cu brânză.