Supă De Bere (Biersuppe)
Supa de bere (Biersuppe) este o vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 536 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de bere, pâine, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Bere, Supă De Bere Cheddar, și Supă De Bere Cu Cheeseburger.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu, aduceți berea, acoperită, la fierbere.
Între timp, într-un castron, bateți gălbenușurile de ou, smântâna, amidonul de porumb, zahărul și sarea până se amestecă bine.
Transferați amestecul într-o cratiță mare la foc mic.
Se toarnă bere fierbinte, puțin câte puțin, amestecând până se combină bine. Nu fierbeți.
Pentru a servi, împărțiți cuburile de pâine în patru boluri de supă încălzite.
Presărați brânză peste pâine.
Se toarnă supa fierbinte peste tot și se servește fierbinte.