Supă de Avocado răcită cu cremă Poblano prăjită

Supă de Avocado răcită cu cremă Poblano prăjită
Supa de Avocado răcită cu cremă Poblano prăjită este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 14. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați avocado, poblano chile, câteva liniuțe tabasco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Supă de Avocado răcită cu cremă Poblano prăjită, Supă de castraveți de Avocado crudă răcită în cremă de migdale, și Supă de ardei roșu prăjită răcită cu Salsa de Avocado-Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face supa, curățați, lăsați și tocați grosolan avocado. Purificați-le într-un robot de bucătărie cu 1/2 cană de bulion, ceapa verde, sucul de lămâie și tequila, răzuind părțile laterale după cum este necesar. Cu motorul pornit, adăugați bulionul rămas. Condimentează după gust cu Tabasco și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Sos TabascoSos Tabasco
TequilaTequila
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Transferați supa într-o ceașcă sau castron de măsurare cu buze mari și dați-o la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Pentru a face crema poblano prăjită, prăjiți chile sub broiler până când pielea se înnegrește, întorcându-se ocazional pentru a prăji uniform, 10 până la 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4
Puneți chile într-o pungă de plastic, sigilați-o bine și lăsați-o deoparte să se răcească. Când chile este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați-vă și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Scoateți miezul și semințele și tocați chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
6
Puneți poblano tocat în robotul de bucătărie cu smântână, chimen și un vârf de sare. Procesați până când este foarte neted, răzuind părțile laterale o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
7
Transferați într-un castron mic și dați-l la frigider până când sunteți gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Pentru a servi, turnați supa de avocado în pahare înalte sau căni espresso cu o capacitate de aproximativ 1/4 cană și acoperiți fiecare cu o lingură mică de cremă poblano. Acoperiți crema cu un vârf de așchii de ceapă verde și aranjați pe o tavă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
ShotShot
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
1
Faceți crema poblano prăjită cu până la 1 zi înainte și refrigerați. Faceți supa cu până la 4 ore înainte și dați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
2
Retipărit cu permisiunea Gourmet Game Night: mâncare de dimensiuni mușcate, fără mizerie pentru petreceri de jocuri de societate, cluburi de pod, nopți de Poker, grupuri de cărți și multe altele de Cynthia Nims, copyright circulator201
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
3
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista