Supă De Ardei Roșu Prăjită
Supa de ardei roșu prăjită este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, oțet de vin, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Se curăță și se toacă.
Așezați boabe de piper, cimbru și frunze de dafin pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 15 minute sau pana cand ceapa se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Adăugați ardei grași, pungă de brânză, bulion, oțet și sos de ardei iute în tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Scoateți și aruncați punga de pânză de brânză; se amestecă sare și piper negru.
Puneți jumătate din amestecul de ardei gras într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a preveni stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă amestecul piure într-un castron mare; repetați procedura cu supa rămasă.