Supă De Anghinare Din Ierusalim

Supă De Anghinare Din Ierusalim
Supa de anghinare din Ierusalim ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 8 porții cu 218 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți anghinare de Ierusalim, ulei de măsline, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 32%. Încercați Pește crustat cu brioșă cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de supă de anghinare și anghinare din Ierusalim, și Supă De Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Am adus o mână de anghinare din Ierusalim acasă de pe piață, le-am spălat și le-am prăjit (piele și toate) la cuptor cu o simplă picătură de ulei de măsline, sare de mare și piper. Le-am gătit până la capăt, așa cum aș face cu un cartof copt. Am încercat să le prăjesc a doua oară înlocuind uleiul de măsline cu ulei de alune pentru rezultate și mai gustoase. Acum, riscurile de legume să preia viața mea produce așa cum o știu! Am tăiat câteva în runde subțiri, le-am prăjit și le-am presărat peste o salată de rucola. Delicios. Am crezut că am atins apogeul cu aceste preparate până când am gustat această supă...Combinația de prăjire și coacere a acestora dă o aromă complexă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Ulei De AluneUlei De Alune
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Așezați 1/2 anghinare de Ierusalim pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Stropiți-le cu 1 1/2 linguri ulei de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6
Așezați tava în centrul cuptorului și gătiți până când acestea cedează complet atunci când sunt străpunse cu vârful unui cuțit, 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Între timp, feliați restul de anghinare din Ierusalim în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
8
Încălziți o oală medie și adăugați restul de 1 1/2 linguri ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se adaugă ceapa și usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați cimbrul și feliile de anghinare din Ierusalim și amestecați pentru a amesteca ingredientele. Verificați condimentele. Gatiti timp de 5 pana la 10 minute si adaugati 4 cani de apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Gatiti pana cand anghinarea din Ierusalim este complet frageda, 25-30 de minute. Dacă lichidul se reduce prea mult în acest timp de gătit, adăugați restul de 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Scoateți cele prăjite din cuptor, sferturiți-le și adăugați-le direct în amestecul de supă. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Scoateți cimbrul din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
14
Adăugați crema. Pureați supa în loturi mici în blender (sau un blender de mână) până la neted. Pentru o textură mai" rustică", purificați doar 1/2 și lăsând celelalte 1/2 " groase."
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Se servește cu aluat crud sau o pâine însămânțată pentru a scoate în evidență aroma naturală de nuci a ciorbei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
16
Sugestie de servire: pâine crustă sau pâine însămânțată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista