Supă De Anghinare Din Ierusalim

Supa de anghinare din Ierusalim ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 8 porții cu 218 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți anghinare de Ierusalim, ulei de măsline, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 32%. Încercați Pește crustat cu brioșă cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de supă de anghinare și anghinare din Ierusalim, și Supă De Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Am adus o mână de anghinare din Ierusalim acasă de pe piață, le-am spălat și le-am prăjit (piele și toate) la cuptor cu o simplă picătură de ulei de măsline, sare de mare și piper. Le-am gătit până la capăt, așa cum aș face cu un cartof copt. Am încercat să le prăjesc a doua oară înlocuind uleiul de măsline cu ulei de alune pentru rezultate și mai gustoase. Acum, riscurile de legume să preia viața mea produce așa cum o știu! Am tăiat câteva în runde subțiri, le-am prăjit și le-am presărat peste o salată de rucola. Delicios. Am crezut că am atins apogeul cu aceste preparate până când am gustat această supă...Combinația de prăjire și coacere a acestora dă o aromă complexă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați 1/2 anghinare de Ierusalim pe o foaie de copt.
Stropiți-le cu 1 1/2 linguri ulei de măsline și presărați sare și piper.
Așezați tava în centrul cuptorului și gătiți până când acestea cedează complet atunci când sunt străpunse cu vârful unui cuțit, 30 până la 45 de minute.
Între timp, feliați restul de anghinare din Ierusalim în felii groase de 1/2 inci.
Încălziți o oală medie și adăugați restul de 1 1/2 linguri ulei de măsline.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti timp de 5 minute.
Adăugați cimbrul și feliile de anghinare din Ierusalim și amestecați pentru a amesteca ingredientele. Verificați condimentele. Gatiti timp de 5 pana la 10 minute si adaugati 4 cani de apa.
Gatiti pana cand anghinarea din Ierusalim este complet frageda, 25-30 de minute. Dacă lichidul se reduce prea mult în acest timp de gătit, adăugați restul de 1 cană de apă.
Scoateți cele prăjite din cuptor, sferturiți-le și adăugați-le direct în amestecul de supă. Gust pentru condimente.
Scoateți cimbrul din oală.
Adăugați crema. Pureați supa în loturi mici în blender (sau un blender de mână) până la neted. Pentru o textură mai" rustică", purificați doar 1/2 și lăsând celelalte 1/2 " groase."
Se servește cu aluat crud sau o pâine însămânțată pentru a scoate în evidență aroma naturală de nuci a ciorbei.
Sugestie de servire: pâine crustă sau pâine însămânțată.