Supa de anghinare ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.64 pe portie. O porție conține 345 calorii, 3G de proteine, și 30g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, frunze de cimbru, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de supă de anghinare și anghinare din Ierusalim, Crema lui Masson de supă de anghinare – faceți această supă specială acasă, și Supă De Anghinare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă morcovii, țelina, ceapa și ciupercile. Gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați făină; gatiti timp de 10 minute, amestecand ocazional. Amestecați bulionul de pui, inimile de anghinare, frunza de dafin, sarea, piperul, frunzele de cimbru, frunzele de oregano, salvia și ardeiul. Reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Bateți frișca într-un bol la viteză medie-mare până se spumează; pliați în supă și continuați să gătiți până când supa este încălzită (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți și aruncați frunza de dafin, apoi turnați supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură