Supă Dahl-Versiune Indiană Fijiană
Dahl supa - Fijian versiunea indiană ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 852 calorii, 50g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Indian Dahl, Dahl Indian Picant, și Dahl De Linte Indiană.
Instrucțiuni
Așezați mazărea galbenă, apa, turmericul și sarea într-o cratiță mare și aduceți la fierbere.Reduceți focul odată ce fierbe și fierbeți până când mazărea este fragedă. Aproximativ 45-60 de minute.Între timp, încălziți ghee sau ulei și prăjiți ușor ceapa și usturoiul până se rumenesc ușor.
Adăugați semințe de muștar și pudră de ardei iute și prăjiți încă 2 - 3 minute.
Adăugați amestecul de ceapă în supă.
Se ornează cu coriandru tocat și se servește cu pâine roti sau poppadoms.Opțional: o roșie decojită, tocată mărunt, poate fi adăugată și la supă la servire.Bucurați-vă!