Supă cu tăiței de pui și legume
Supa de pui și legume cu tăiței este un fel principal fără lactate . Această rețetă servește 64 și costă 69 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 227 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită morcovi, apă, ceapă și tăiței cu ou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 39% . Supa cu tăiței ramen cu pui și miso , supa cu tăiței cu pui asiatic și supa cu tăiței iute și acrișori sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Împărțiți puii și apa între două oale. Aduceți încet la fierbere la foc mic. Acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă, degresând suprafața pe măsură ce crește spuma.
Scoateți puii din bulion; dați deoparte până se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Adaugati in oale telina, morcovii, ceapa, baza de pui si patrunjelul; se asezoneaza cu sare si piper. Acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Gatiti taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere. Se amestecă în supă.
Scoateți carnea de pui de pe oase; tăiate în bucăți de mărimea unei mușcături.
Adăugați în supă; căldură prin.
Serviți cantitatea dorită. Se răcește supa rămasă; transferați în containere congelatoare. Congelați până la 3 luni.
Pentru a utiliza supa congelată: Dezghețați la frigider peste noapte.
Puneți într-o cratiță și încălziți.