Supă cu tăiței de pui cu lămâie

Supă cu tăiței de pui cu lămâie
Supa cu tăiței cu pui cu lămâie necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 1164 de calorii, 120 g de proteine și 55 g de grăsime fiecare. Pentru 6,46 USD per porție, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, suc de lămâie, mazăre și cățel de usturoi. Funcționează bine ca fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 57%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Ciorba de curcan cu lămâie făcută în casă și Ciorba cu tăiței de curcan Jalapeno, Ciorba de pui cu lămâie și Supa de pui cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, căliți ceapa în ulei și unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați pui; gatiti si amestecati pana cand puiul se rumeneste usor si carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4
Se amestecă bulionul, morcovul, mazărea și busuiocul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Adăugați tăițeii. Acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când tăițeii sunt fragezi. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Albarino, Chardonnay Neacoperit

Supa de pui cu tăiței funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Albarino și Chardonnay fără lemn. Chardonnay fără stejar sau ușor stejar funcționează bine cu supa standard de pui cu tăiței. Dacă aveți un bulion foarte aromat, încercați un Sauvignon Blanc. Dacă adăugați lămâie, optați pentru un Albariño. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute - noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Revista