Supa cu trei verzi cu gremolata de spanac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 242 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de verdeață, spanac ambalat în pungă, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 103 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Supă cu trei verzi cu gremolata de spanac, Cod cu Gremolata, capere și sfeclă verde sote, și Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală mică peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare șipiper. Gatiti, amestecand ocazional, pana laînmuiată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați felii subțireusturoi în oală. Gatiti, amestecand constant, pentru1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați bulion, cartofi, gulere și2 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu. Fierbeți supa până când cartofii sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Adăugați smog elvețian în oală și gătiți timp DE5 minute. Se amestecă 3 cani de spanac și 2 lingurițesuc de lămâie până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Între timp, tocați restul de 1 cană; se pune într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați lămâie, cățel de usturoi ras fin și rămâne 1 lingură de ulei la spanacul tocat; aruncați pentru a acoperi. Asezonați gustul de gremolatato de spanac cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
8
Condimentează supa cu sare și piper. Împărțiți-vă între boluri. Mound spanac gremolata ontop de supă în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se ornează cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
10
Per porție:235 calorii, 9 g grăsimi, 32 g carbohidrați