Supă Cu Patru Ceapă

Supă Cu Patru Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cu patru ceapă. O porție conține 554 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, parmezan, bulion de vită degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară, și Trei Supă De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ceapa roșie și dulce pe jumătate pe lungime; curățați și tăiați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
2
Tăiați și aruncați vârfurile de culoare verde închis și capetele rădăcinii din Praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curentă, răsturnând straturile pentru a elibera nisipul. Feliați prazul subțire transversal. Cojiți șalotele și feliați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mediu-mic, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapă roșie și dulce, praz și șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Se presară cu 1 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional si ajustand caldura dupa cum este necesar pentru a preveni arderea, pana cand ceapa este foarte moale si maro auriu, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se amestecă bulion, vin și cimbru; adăugați piper și mai multă sare după gust. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, pentru a amesteca arome, aproximativ 10 minute (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Într-un castron mic, amestecați brânzeturile elvețiene și uscate. Puneți boluri de supă rezistente la cuptor pe o foaie de copt. Puneți supa fierbinte în boluri. Plutiți o felie de pâine pe fiecare castron de supă, apoi presărați fiecare cu 1/4 cană de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
9
Se fierbe supa la aproximativ 8 inci de la căldură până când brânza este bulboasă și începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
10
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista