Supă Cu Patru Ceapă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cu patru ceapă. O porție conține 554 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, parmezan, bulion de vită degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară, și Trei Supă De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa roșie și dulce pe jumătate pe lungime; curățați și tăiați subțire transversal.
Tăiați și aruncați vârfurile de culoare verde închis și capetele rădăcinii din Praz.
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curentă, răsturnând straturile pentru a elibera nisipul. Feliați prazul subțire transversal. Cojiți șalotele și feliați subțire transversal.
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mediu-mic, topiți untul.
Adăugați ceapă roșie și dulce, praz și șalotă.
Se presară cu 1 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional si ajustand caldura dupa cum este necesar pentru a preveni arderea, pana cand ceapa este foarte moale si maro auriu, aproximativ 1 ora.
Se amestecă bulion, vin și cimbru; adăugați piper și mai multă sare după gust. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, pentru a amesteca arome, aproximativ 10 minute (Vezi notele).
Într-un castron mic, amestecați brânzeturile elvețiene și uscate. Puneți boluri de supă rezistente la cuptor pe o foaie de copt. Puneți supa fierbinte în boluri. Plutiți o felie de pâine pe fiecare castron de supă, apoi presărați fiecare cu 1/4 cană de brânză mărunțită.
Se fierbe supa la aproximativ 8 inci de la căldură până când brânza este bulboasă și începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.