Supă Cu Patru Ceapă

Supă Cu Patru Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cu patru ceapă. O porție conține 554 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, parmezan, bulion de vită degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară, și Trei Supă De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ceapa roșie și dulce pe jumătate pe lungime; curățați și tăiați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
2
Tăiați și aruncați vârfurile de culoare verde închis și capetele rădăcinii din Praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curentă, răsturnând straturile pentru a elibera nisipul. Feliați prazul subțire transversal. Cojiți șalotele și feliați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mediu-mic, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapă roșie și dulce, praz și șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Se presară cu 1 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional si ajustand caldura dupa cum este necesar pentru a preveni arderea, pana cand ceapa este foarte moale si maro auriu, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Se amestecă bulion, vin și cimbru; adăugați piper și mai multă sare după gust. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, pentru a amesteca arome, aproximativ 10 minute (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Într-un castron mic, amestecați brânzeturile elvețiene și uscate. Puneți boluri de supă rezistente la cuptor pe o foaie de copt. Puneți supa fierbinte în boluri. Plutiți o felie de pâine pe fiecare castron de supă, apoi presărați fiecare cu 1/4 cană de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
9
Se fierbe supa la aproximativ 8 inci de la căldură până când brânza este bulboasă și începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
10
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista