Supă cu brânză vegetală

Supă cu brânză vegetală
Supa cu brânză vegetală este un aperitiv fără gluten și fără lactate. O porție conține 206 calorii, 9 g de proteine și 11 g de grăsimi. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, legume din amestec din California, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Lighter Baked Mac & Cheese alias Hidden Veggie Mac & Cheese, Veggie Supp și Veggie Supp.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare antiaderentă acoperită cu un spray de gătit, gătiți ceapa și țelina la foc mediu până când ceapa este fragedă. Se amestecă cartofii, apa și bulionul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în supă. Reveniți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă ușor. Se amestecă supa condensată până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
3
Reduce caldura; adăugați legume și șuncă. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista