Supă cu brânză vegetală

Supă cu brânză vegetală
Supa cu brânză vegetală este un aperitiv fără gluten și fără lactate. O porție conține 206 calorii, 9 g de proteine și 11 g de grăsimi. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, legume din amestec din California, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Lighter Baked Mac & Cheese alias Hidden Veggie Mac & Cheese, Veggie Supp și Veggie Supp.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare antiaderentă acoperită cu un spray de gătit, gătiți ceapa și țelina la foc mediu până când ceapa este fragedă. Se amestecă cartofii, apa și bulionul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în supă. Reveniți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă ușor. Se amestecă supa condensată până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
3
Reduce caldura; adăugați legume și șuncă. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista