Supă cremă de varză
Supa cremă de varză necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 350 de calorii . Această rețetă servește 10. Pentru 2,06 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru toamna . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți șuncă, cimbru, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 61% . Rețete similare sunt Supa Cremă de Varză Ușurată! , Ciorbă cremă de cârnați, cartofi și varză a la zuppa Toscana și Varză cremă de hrean .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare, combinați bulionul, țelina, varza, ceapa și morcovul; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Între timp, topește untul într-o cratiță mică. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează.
Combinați smântâna și laptele; se adauga treptat in amestecul de faina. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă treptat în amestecul de legume.
Adăugați șunca și cimbru și încălziți.