Supă cremă de Squash de iarnă: Crema di Zucca

Supă cremă de Squash de iarnă: Crema di Zucca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, pesmet, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli), Risotto alla Zucca (Risotto de dovleac de iarnă), și Supă cremoasă de legume (crema de Verduras) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de unt la foc mare până când untul spumează și dispare.
Adăugați pâinea, lucrând în loturi, dacă este necesar, și prăjiți la foc mare până când sunt aurii și crocante. Frecați fiecare felie de pâine cu partea tăiată de 1/2 un cățel de usturoi, tăiat în bucăți foarte mici și dați deoparte.
Într-un vas mediu, încălziți untul rămas la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecelul, sarea și piperul, după gust, scorțișoara și sucul de lămâie și gătiți la foc mediu-mare timp de 20 până la 25 de minute, până când dovlecelul este foarte moale și descompus.
Adăugați firimiturile de pâine și laptele și dați la fiert. Reduceți focul și gătiți peste mediu-mic timp de 15 minute, reglați condimentul și serviți imediat peste bucățile de pâine.