Supă Cremoasă De Salată
Supa de salată cremoasă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de nucșoară, coajă de lămâie, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Supă cremoasă de busuioc, mazăre și salată, Supă cremoasă de salată și usturoi, și Supă cremoasă de rucola și salată cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Tăiați coastele din salată și tăiați. Tăiați frunzele. Puneți ambele deoparte separat.
Gatiti prazul si tulpinile de salata verde in unt intr - un 5-6-qt. tigaie la foc mediu cu 1/4 linguriță. nucșoară, coaja, sare și piper, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se amestecă frunzele de salată și bulionul, se acoperă și se fierbe la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când salata este fragedă, 1 până la 2 minute.
Supă de vârtej în loturi într-un blender până când este foarte netedă, turnând așa cum se amestecă într-un castron. Întoarceți supa în oală și amestecați jumătate și jumătate.
Se încălzește, amestecând, la foc mediu până la abur (nu lăsați să fiarbă), aproximativ 2 minute.
Puneți supa în boluri sau cupe și presărați mai multă nucșoară deasupra.