Supă Cremoasă De Roșii Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de roșii proaspete. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.48 pe portie. O porție conține 231 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de roșii, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată proaspătă de fasole și roșii cu vinetă cremoasă Caesar, Salată proaspătă de fasole verde și roșii cu sos cremos de usturoi, și Supă Cremoasă De Sparanghel Proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță mare, încălziți 3 litri de apă la fierbere. Cu un cuțit ascuțit, tăiați x superficial în partea de jos a fiecărei roșii.
Se adaugă în apă clocotită, 2 sau 3 la un moment dat, timp de 10 secunde. Folosind o lingură cu fante, scoateți roșiile din apa clocotită; scufundați imediat în apă cu gheață până la rece.
Scurgere. Curățați și tocați roșiile.
Într-o cratiță grea de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă roșiile tocate, bulionul, pasta de roșii, sarea, nucșoara și ardeiul roșu.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 5 minute sau până când roșiile sunt moi. Se amestecă frisca.
În blender sau robot de bucătărie, așezați 2 1/2 căni amestec de roșii. Capac; amestec pe viteza medie 30 secunde sau pana se omogenizeaza.
Se toarnă amestecul într-un castron mare. Repetați cu amestecul de roșii rămas. Întoarceți amestecul în piure în cratiță.
Se încălzește la foc mediu, amestecând frecvent, până la cald. Completați fiecare porție cu busuioc.