Supă Cremoasă De Primăvară

Supă Cremoasă De Primăvară
Supa cremoasă de primăvară durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 574 calorii. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sulițe de sparanghel, morcovi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Ceapă De Primăvară, Supă Cremoasă De Primăvară Cu Sparanghel, și Supă cremoasă de legume de primăvară.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă macaroanele, laptele și spanacul; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Revista