Supă Cremoasă De Praz De Cartofi Vegani
Supa cremoasă de Praz de cartofi vegani este o fără gluten, întreg 30 și vegan supă. O porție conține 191 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, lemongrass, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Supă de Praz de cartofi vegani sau vegani, Supă Cremoasă De Praz De Cartofi, și Supă Cremoasă De Cartofi-Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți margarina sau uleiul într-o oală la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și lămâia și sotati timp de 3 până la 5 minute, sau până când prazul se înmoaie destul de mult și începe să se rumenească.
Adăugați bulionul, deglazând tigaia dacă este necesar și aduceți supa la fierbere.
Adăugați cartofii și 1/2 linguriță de sare, reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 40 de minute sau până când cartofii sunt fragede.Rețeta originală a cerut folosirea unui blender de imersie, lăsând niște chunky, dar nu am unul. Așa că am pus jumătate din supă în blender și cu atenție (asigurați-vă că capacul este acoperit, nu doriți să zboare supa fierbinte!) whizzed - l până la crem și relativ netedă. Apoi am adăugat acest lucru înapoi în tigaie împreună cu ardeiul alb și am dat totul să se amestece.Gustați testul și condimentați după gust cu mai multă sare (am folosit încă 1/2 t). Dacă folosiți piper negru, acesta este momentul să îl adăugați sau puteți lăsa fiecare persoană să se macine în sine.