Supa cremoasă de orez sălbatic ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 314 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de făină de aur medalie de aur, morcov, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Orez Sălbatic, Supă Cremoasă De Orez Sălbatic, și Supă Cremoasă De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Gatiti telina, morcovul, ceapa si ardeiul gras in unt aproximativ 4 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Resturi Proaspete
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă făina și piperul. Se amestecă orezul sălbatic, apa și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
4
Se amestecă jumătate și jumătate, migdalele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Se încălzește doar până când este fierbinte (nu fierbeți sau supa se poate coagula).