Supă Cremoasă De Morcovi Condimentată

Supă Cremoasă De Morcovi Condimentată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de morcovi condimentată. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 330 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pătrunjelul, bulionul de pui din carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 127 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Old Bay-bețișoare de pește condimentate cu rădăcină cremoasă de țelină și salată de morcovi, Supă De Morcovi Condimentată, și Supă De Conopidă De Morcovi Condimentată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 4 litri sau cuptorul olandez, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și țelina în ulei; gatiti cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați usturoi; gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand legumele sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
4
Adăugați morcovi; gatiti 8 minute, amestecand ocazional, pana cand morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
5
Adăugați bulion de pui, frunze de dafin, fâșii de coajă de portocală, sare, scorțișoară, cuișoare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
PiperPiper
SareSare
6
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă frisca; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
7
Între timp, faceți gremolata. În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați pesmet în unt; gatiti pana se rumeneste usor, amestecand ocazional. Se amestecă pătrunjelul și coaja de portocală rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
9
Se ia de pe foc; pus deoparte.
10
Scoateți fâșiile de frunze de dafin și coajă de portocală din supă; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SupăSupă
11
Se toarnă supa în blender în loturi mici; acoperiți și curățați fiecare lot până se omogenizează complet. Se toarnă în boluri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
PolonicPolonic
12
Se presara supa cu 1 lingurita gremolata. Treceți gremolata rămasă la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista