Supă cremoasă de lămâie cu chiftele de mentă de miel
Supa cremoasă de lămâie cu chiftele de mentă de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de piper, supă și servire, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele De Miel Condimentate Cu Sos De Iaurt Cu Mentă De Lămâie, Chiftele de miel cu cremă de roșii-mentă, și Chiftele de miel cu menta Gremolata-Keto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți chiftele: într-un castron mare, combinați oul, panko, laptele, usturoiul, coaja de lămâie, menta, pătrunjelul, sarea și piperul și lăsați să stea câteva minute pentru ca firimiturile să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Chiftele
Pătrunjel
Usturoi
Piper
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Lapte
Mentă
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați mielul, despărțindu-vă cu degetele și amestecați bine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
3
Cu mâinile ude, formați amestecul de carne în 3/4-in. bile (folosiți aproximativ 3/4 linguriță. pentru fiecare) și așezat pe o foaie de copt cu margini. Se răcește până puțin mai ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Între timp, faceți supă: într-o oală mare acoperită, aduceți bulionul și coaja la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați orez și fierbeți la foc mic, parțial acoperit, până când orezul este al dente, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
6
În timp ce supa fierbe, încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea (de preferință antiaderentă) la foc mediu-mare. Gatiti chiftelele in 2 loturi, intorcandu-le o data, pentru a se rumeni pe 2 laturi, aproximativ 6 minute in total. Agitați tigaia, rostogolind chiftele pentru a se rumeni puțin mai departe. Cu o lingură cu fante, transferați chiftelele pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Supă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
7
Cu o lingură cu fante, îndepărtați coaja din supă și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
8
Adăugați chiftele și aduceți la foc mic la foc mare. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
9
Într-un castron mediu, bateți ouăle pentru a amesteca și adăugați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Bateți într-o oală de supă fierbinte. Pe rând, amestecați încă aproximativ 5 oale de supă, apoi readuceți amestecul în oală. Reîncălziți la foc mic, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bateti
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Serviți imediat cu mai multă mentă și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Mentă
12
Stăpânirea chiftelelor. Sună rustic, dar sunt lucruri delicate care suferă de manipulare excesivă. Iată sfaturi pentru a le face să iasă corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
13
Amestecare: începeți întotdeauna prin a amesteca firimiturile de pâine (care împiedică chiftelele să devină dure), orice lichide și condimenteapoi adăugați carnea. Opriți-vă când amestecul pare uniform amestecat; nu-l suprasolicitați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Chiftele
Carne
14
Formare: umeziți-vă mâinile cu apă rece pentru a împiedica amestecul de carne să se lipească în timp ce îl rotiți în bile. Dacă este încă lipicios, lăsați-l să stea câteva minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne
Rola
15
Rumenire: o crustă bună ajută chiftelele să-și păstreze formaimportant dacă vor fierbe într-un sos gros. Dacă intenționați să le mâncați singure sau să le adăugați în bulion, totuși, o tigaie ușoară va face trucul.