Supă cremoasă de lămâie cu chiftele de mentă de miel

Supă cremoasă de lămâie cu chiftele de mentă de miel
Supa cremoasă de lămâie cu chiftele de mentă de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de piper, supă și servire, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele De Miel Condimentate Cu Sos De Iaurt Cu Mentă De Lămâie, Chiftele de miel cu cremă de roșii-mentă, și Chiftele de miel cu menta Gremolata-Keto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți chiftele: într-un castron mare, combinați oul, panko, laptele, usturoiul, coaja de lămâie, menta, pătrunjelul, sarea și piperul și lăsați să stea câteva minute pentru ca firimiturile să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ChifteleChiftele
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
LapteLapte
MentăMentă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați mielul, despărțindu-vă cu degetele și amestecați bine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
3
Cu mâinile ude, formați amestecul de carne în 3/4-in. bile (folosiți aproximativ 3/4 linguriță. pentru fiecare) și așezat pe o foaie de copt cu margini. Se răcește până puțin mai ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Între timp, faceți supă: într-o oală mare acoperită, aduceți bulionul și coaja la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați orez și fierbeți la foc mic, parțial acoperit, până când orezul este al dente, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
În timp ce supa fierbe, încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea (de preferință antiaderentă) la foc mediu-mare. Gatiti chiftelele in 2 loturi, intorcandu-le o data, pentru a se rumeni pe 2 laturi, aproximativ 6 minute in total. Agitați tigaia, rostogolind chiftele pentru a se rumeni puțin mai departe. Cu o lingură cu fante, transferați chiftelele pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Cu o lingură cu fante, îndepărtați coaja din supă și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Adăugați chiftele și aduceți la foc mic la foc mare. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
9
Într-un castron mediu, bateți ouăle pentru a amesteca și adăugați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Bateți într-o oală de supă fierbinte. Pe rând, amestecați încă aproximativ 5 oale de supă, apoi readuceți amestecul în oală. Reîncălziți la foc mic, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BatetiBateti
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Serviți imediat cu mai multă mentă și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MentăMentă
12
Stăpânirea chiftelelor. Sună rustic, dar sunt lucruri delicate care suferă de manipulare excesivă. Iată sfaturi pentru a le face să iasă corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
13
Amestecare: începeți întotdeauna prin a amesteca firimiturile de pâine (care împiedică chiftelele să devină dure), orice lichide și condimenteapoi adăugați carnea. Opriți-vă când amestecul pare uniform amestecat; nu-l suprasolicitați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ChifteleChiftele
CarneCarne
14
Formare: umeziți-vă mâinile cu apă rece pentru a împiedica amestecul de carne să se lipească în timp ce îl rotiți în bile. Dacă este încă lipicios, lăsați-l să stea câteva minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
RolaRola
15
Rumenire: o crustă bună ajută chiftelele să-și păstreze formaimportant dacă vor fierbe într-un sos gros. Dacă intenționați să le mâncați singure sau să le adăugați în bulion, totuși, o tigaie ușoară va face trucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista