Supă Cremoasă De Legume Rădăcinoase Curry

Supă Cremoasă De Legume Rădăcinoase Curry
Supa cremoasă de legume rădăcinoase Curry necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 264 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, zahăr brun, ridichi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cremă curry de supă de legume rădăcinoase, Supă cremoasă de legume rădăcinoase prăjite cu Za ' atar, și Plăcinte Cu Legume Cu Rădăcină Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati napii, ridichile, usturoiul si ceapa verde in unt topit pana se incinge, aproximativ 3 minute. Amestecați morcovii, cartofii roșii și bulionul de legume în amestecul de napi; aduceți la foc mic, adăugați frunze de dafin și reduceți focul la minim. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
Ceapa VerdeCeapa Verde
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RidicheRidiche
MorcovMorcov
NapNap
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Lucrând în loturi, turnați amestecul de nap într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune amestecul în mișcare înainte de a-l lăsa pe piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se transferă într-o cratiță mare la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se amestecă laptele, sosul Worcestershire, pudra de curry, zahărul brun și piperul negru în supă; gătiți și amestecați constant până când culoarea și condimentele sunt amestecate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Piper NegruPiper Negru
Pudră De CurryPudră De Curry
Zahăr BrunZahăr Brun
CondimenteCondimente
LapteLapte
SupăSupă
5
Lăsați supa să fiarbă la foc foarte mic încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista